Trayliners gemaakt van fruitpulp

Supermarkten willen af van milieu-onvriendelijke verpakkingen. Van der Windt UK helpt: de nieuwe tray liners van fruitpulp zijn een ideaal alternatief voor de bestaande liners van PP alveole. Veel opdrachtgevers werken er al mee!

Supermarkten willen zich in een tijd als deze graag als milieubewust presenteren. Dat betekent: serieus werk maken van het terugdringen van plastic verpakkingen. Dat kan op velerlei manieren. Nieuw bij Van der Windt UK is een serie tray liners gemaakt van… fruitpulp, kortom recycled materiaal. En op hun beurt zijn die óók weer te recyclen. Goed nieuws voor het milieu dus. En niet verwonderlijk dat veel supermarkten al overstappen op het alternatief.

Binnenkort meer!

Inmiddels zijn de eerste voorraden verpakkingen gearriveerd in het magazijn. Momenteel is er alleen nog een tray liner in een natuurlijke kleur leverbaar. De tray liner is ideaal voor fruit en zijn in een groot aantal hoeveelheden verkrijgbaar. Binnenkort verwachten we ook zwarte varianten van de liner in ons assortiment.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Van der Windt UK via sales@vanderwindt.co.uk of tel. +44 (0)1529 455695.

Geplaatst op

5 december 2018

Delen