Innovatieve verpakkingsconcepten

Kennis van markten, producten en materialen vertaalt zich in efficiënte en innovatieve verpakkingsoplossingen. Verpakkingen moeten beschermen, conserveren, informeren en verleiden tot aankoop. Daarnaast zijn er eisen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en milieuverantwoordelijkheid. In onze verpakkingsconcepten houden wij rekening met al deze eisen, voor een functioneel en onderscheidend eindproduct.

Eigen ontwerpstudio

Van der Windt beschikt over een eigen ontwerpstudio. De studio is verantwoordelijk voor de grafische uitwerking van het verpakkingsconcept en het eindresultaat. Wij zijn bekend met de (on)mogelijkheden op druktechnisch gebied en passen onze ontwerpen hierop aan. Daarnaast onderhoudt de Studio intensief contact met leveranciers over de (technische) uitvoering van het uiteindelijke verpakkingsontwerp. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een effectief verpakkingsontwerp.

Opvallend verpakt

De verpakking is een belangrijke marketingtool. Wij zorgen dat jouw product en/of naam opvalt. In het schap én onderweg. Onder de noemer WrappIDup ontwerpen en ontwikkelen wij de mooiste (klantspecifieke) verpakkingen. Neem contact met ons op.