Focus op TCO

Wij geloven in de kracht van een ketenbrede benadering, als basis voor een lagere Total Cost of Ownership. Zowel gelet op onze manier van werken, als op de producten die wij verkopen. Wij adviseren klanten op het gebied van efficiënte inkoop, opslag en logistiek. Maar ook onze verpakkingsoplossingen beschouwen wij als onderdeel van het grotere geheel. De verpakking als meerwaarde, in elke schakel van de keten. Met als doel: lagere kosten en meer winst. Met Van der Windt ben je onderaan de streep altijd voordeliger uit.

Uitstekende inkoopvoorwaarden

Als internationale speler hebben wij wereldwijde vestigingen en partnerships. Wij werken nauw samen met onze partners en zusterbedrijven binnen PACOMBI GROUP op het gebied van inkoop. Inkoopconcentratie resulteert in aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen. Daarnaast maken wij gebruik van elkaars kennis en ervaring. Ontwikkelingen en innovaties blijven bij Van der Windt niet onopgemerkt. Van geavanceerde nieuwe materialen en productiemethoden tot verpakkingen met een verlaagde milieu-impact. Klanten profiteren van uitstekende inkoopvoorwaarden en hoogwaardige producten.

Slimme verpakkingsconcepten

Wij gaan op zoek naar de meest efficiënte route van producent naar consument tot een volwaardige end of life oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve (klantspecifieke) verpakkingsconcepten. Concepten die waarde toevoegen in elke schakel van de keten: van efficiënte verwerking en optimaal transport tot een opvallende presentatie richting de eindgebruiker. Waarbij wij ook rekening houden met de eisen omtrent voedselveiligheid, duurzaamheid en efficiëntie.