Werken bij van der Windt

De verpakkingsbranche klinkt misschien niet erg ‘spannend’, maar niets is minder waar. Waar je ook kijkt, verpakkingen zijn werkelijk overal. Stap binnen in de dynamische en afwisselende wereld van verpakkingen en disposables. Geen dag is bij ons hetzelfde.

No-nonsense

Binnen Van der Windt ervaar je de typische no-nonsense cultuur. Wij houden van aanpakken en zijn prestatiegericht, met klanttevredenheid als meetpunt. Tegelijkertijd verliezen wij nooit het persoonlijke aspect uit het oog. Medewerkers krijgen bij ons alle vrijheid om zichzelf te ontwikkelen. Eigen inbreng wordt zeker gewaardeerd en wij stimuleren opleiding en training.

Onderlinge saamhorigheid

Wij geloven dat ambities samengaan met werkplezier. Kenmerkend voor Van der Windt is de openheid en onderlinge saamhorigheid tussen collega’s. Wij hebben een actieve personeelsvereniging die veel leuke activiteiten organiseert. Van een bedrijfsfeestje en bierproeverij tot een hardloopevenement en een afdelingsuitje.

Vacatures

Wil jij werken voor één van de bekendste verpakkingsbedrijven binnen Europa? Houd je van afwisseling en aanpakken en ga je graag een uitdaging aan? Wie weet, zijn wij op zoek naar jou! Bekijk ons actuele vacatureaanbod of stuur een open sollicitatie naar sollicatie@vanderwindt.com. Alle vacatures worden gepubliceerd op de PACOMBI GROUP website.

Ontdek de wereld van van der Windt

Facilitair, ICT & Finance

Van een schoon bureau tot supersnel internet. Dankzij de medewerkers van Facilitair en ICT kunnen wij onze werkzaamheden goed uitvoeren. Waar Facilitair zorgt voor de aanwezigheid van de juiste voorzieningen, onderhoud en een schone werkplek, bewaakt en managet ICT de continuïteit van onze bedrijfsprocessen.
Finance is op een andere manier verantwoordelijk voor het functioneren van ons bedrijf. De afdeling stuurt en beheert bedrijfsprocessen op basis van cijfers. De afdeling houdt zich onder andere bezig met de financiële administratie, externe verslaglegging en budgettering en gaat op zoek naar het verhaal achter de cijfers.

Logistiek & Transport

De logistieke afhandeling van orders verzorgen wij volledig in eigen beheer. We beschikken over 25 eigen vrachtwagens en een magazijn van 20.000m2 met 19.000 palletlocaties. Meer dan 15.000 verschillende artikelen leveren, vraagt om een logistieke organisatie met militaire precisie. Van het verzamelen, controleren en inboeken van uitgaande orders en het verwerken van binnenkomende goederen tot strategisch plannen. Van magazijnmedewerker en planner tot vrachtwagenchauffeur. Samen houden zij de zaken in beweging!

Inkoop & verkoop

Onze inkopers reizen de hele wereld over, op zoek naar inspiratie, verrassende innovaties en de beste inkoopdeals. Zij selecteren in samenwerking met de afdeling Verkoop de juiste leveranciers en stellen per segment het assortiment samen. Verkoop is hierdoor ook verantwoordelijk voor de inkoop. Deze combinatie maakt, dat wij altijd dichtbij de bron zitten en snel kunnen schakelen. En juist deze variatie binnen de functie, maakt het werken bij Van der Windt zo leuk en uitdagend.  De Verkoop Buitendienst gaat vervolgens met dit assortiment proactief de (internationale) markt op en wordt hierbij ondersteund door de commerciële Binnendienst. De binnendienstmedewerker helpt bijvoorbeeld bij het uitwerken van offertes en coördineert het logistieke proces van bestelling tot aflevering.

Marketing & Communicatie & Vormgeving

Wie zich als bedrijf wil onderscheiden, moet creatief zijn. Onze Marketing- & Communicatieafdeling is het verfrissende brein achter onze organisatie. Hier werken trendwatchers en creatievelingen, die de marktontwikkelingen volgen en vertalen naar unieke verpakkingsideeën en verrassende concepten. Onze eigen designstudio is verantwoordelijk voor de uitwerking van de ideeën. Een nieuw verpakkingsontwerp, een productleaflet, een nieuwsbrief of een beursdeelname? Verzin het maar!