Ontdek de wereld van van der Windt

Facilitair, ICT & Finance

Van een schoon bureau tot supersnel internet. Dankzij de medewerkers van Facilitair en ICT kunnen wij onze werkzaamheden goed uitvoeren. Waar Facilitair zorgt voor de aanwezigheid van de juiste voorzieningen, onderhoud en een schone werkplek, bewaakt en managet ICT de continuïteit van onze bedrijfsprocessen.
Finance is op een andere manier verantwoordelijk voor het functioneren van ons bedrijf. De afdeling stuurt en beheert bedrijfsprocessen op basis van cijfers. De afdeling houdt zich onder andere bezig met de financiële administratie, externe verslaglegging en budgettering en gaat op zoek naar het verhaal achter de cijfers.

Logistiek & Transport

De logistieke afhandeling van orders verzorgen wij volledig in eigen beheer. We beschikken over 25 eigen vrachtwagens en een magazijn van 20.000m2 met 19.000 palletlocaties. Meer dan 15.000 verschillende artikelen leveren, vraagt om een logistieke organisatie met militaire precisie. Van het verzamelen, controleren en inboeken van uitgaande orders en het verwerken van binnenkomende goederen tot strategisch plannen. Van magazijnmedewerker en planner tot vrachtwagenchauffeur. Samen houden zij de zaken in beweging!

Inkoop & verkoop

Onze inkopers reizen de hele wereld over, op zoek naar inspiratie, verrassende innovaties en de beste inkoopdeals. Zij selecteren in samenwerking met de afdeling Verkoop de juiste leveranciers en stellen per segment het assortiment samen. Verkoop is hierdoor ook verantwoordelijk voor de inkoop. Deze combinatie maakt, dat wij altijd dichtbij de bron zitten en snel kunnen schakelen. En juist deze variatie binnen de functie, maakt het werken bij Van der Windt zo leuk en uitdagend.  De Verkoop Buitendienst gaat vervolgens met dit assortiment proactief de (internationale) markt op en wordt hierbij ondersteund door de commerciële Binnendienst. De binnendienstmedewerker helpt bijvoorbeeld bij het uitwerken van offertes en coördineert het logistieke proces van bestelling tot aflevering.

Marketing & Communicatie & Vormgeving

Wie zich als bedrijf wil onderscheiden, moet creatief zijn. Onze Marketing- & Communicatieafdeling is het verfrissende brein achter onze organisatie. Hier werken trendwatchers en creatievelingen, die de marktontwikkelingen volgen en vertalen naar unieke verpakkingsideeën en verrassende concepten. Onze eigen designstudio is verantwoordelijk voor de uitwerking van de ideeën. Een nieuw verpakkingsontwerp, een productleaflet, een nieuwsbrief of een beursdeelname? Verzin het maar!