Segment AGF

  • Vollegrond teler
  • Kasgroenten teler
  • Fruitteler
  • Groenten- en fruitverwerkende industrie
  • Teler cressen, eetbare bloemen en zeegroenten

AGF verpakkingen

Een belangrijk thema binnen AGF is het reduceren van verspilling en daarmee faalkosten. Met de juiste verpakking blijven producten langer vers. Daar weten wij bij Van der Windt alles van. Als Westlandse onderneming pur sang, liggen onze roots in de AGF-sector. Wij verkopen als sinds 1969 AGF-verpakkingen.

 

 

Assortiment

Ons assortiment bestaat onder andere uit palletstabilisatiemateriaal, hoezen en zakken, kartonnen dozen, houten kratjes, folies, netten, etiketten, interieurs en schalen. Naast een standaard assortiment, leveren wij ook custom made AGF-verpakkingen.
Daarnaast helpen wij klanten bij het ontwikkelen van nieuwe verpakkingsconcepten. Concepten die waarde toevoegen in elke schakel van de keten: van efficiënte verwerking en optimaal transport tot een opvallende presentatie richting de eindgebruiker. Waarbij wij ook rekening houden met de eisen omtrent voedselveiligheid.

Uitval reduceren

Binnen de AGF-sector is het reduceren van uitval een belangrijk thema, mede in het kader van duurzaamheid. Wij leveren diverse verpakkingsmaterialen voor het behoud van de kwaliteit en het verlengen van de houdbaarheid van verse AGF-producten. Daarnaast is de verpakking als informatiedrager uitstekend geschikt voor het communiceren van een bewaaradvies. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze(s).

Sneller verwerken

Investeren in een goede verpakking loont. Met de juiste verpakking bespaar je aanzienlijk op de verwerkingstijd. Van der Windt biedt verschillende verpakkingsoplossingen als onderdeel van het (geautomatiseerde) verpakkingsproces. Als specialist in de AGF-sector weten wij waar onze klanten tegenaan lopen. Die kennis vertalen wij naar innovatieve verpakkingsoplossingen.

Opvallen via de verpakking

Ontwikkelingen gericht op innovatie en beleving hebben de toekomst. Dit geldt niet alleen voor de producten zelf, maar ook voor de verpakking. De verpakking speelt een belangrijke rol bij merk- en productbeleving. Zowel onderweg als in het schap. Hoe zorg je dat de consument kiest voor jouw product? Met een aantrekkelijke verpakking verleid je de consument.  

Blog & Nieuws