Segment Groothandel

  • Verpakkings­groothandel
  • Schoonmaak­groothandel
  • Technische groothandel
  • Shipchandlers

Groothandel verpakkingen

Van der Windt Verpakking is al meer dan 45 jaar voor veel groothandelaars de vertrouwde verpakkingsleverancier. Wij leveren een breed assortiment verpakkingen en aanverwante artikelen aan onder meer verpakkingsgroothandels, schoonmaakgroothandels, technische groothandels en shipchandlers.

Ons assortiment bestaat uit een compleet aanbod verpakkingen, fooddisposables, hygiëne disposables en afvalzakken. Afnemers profiteren van een one-stop-shop. Veel van onze producten zijn bovendien direct uit voorraad leverbaar. Wij garanderen een hoge beschikbaarheid en een uitstekende leveringsbetrouwbaarheid.

Samen groeien

Onze dienstverlening gaat verder dan het leveren van producten. Wij adviseren klanten op het gebied van efficiënte inkoop, voorraadbeheer en logistieke uitlevering. Onze kennis en expertise van producten en de markt zetten wij in, om bij te dragen aan jouw groeidoelstellingen. Samen groeien is voor ons een belangrijk uitgangspunt.

Internationale sourcing

Wij hebben verschillende vestigingen in Nederland, België, Engeland en Ierland en een inkoopkantoor in Azië. Onze inkopers ‘acteren’ dichtbij de bron en weten precies wat er in de markt speelt en verkrijgbaar is. Ontwikkelingen en innovaties blijven bij ons niet onopgemerkt. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en inspelen op de actuele behoeften. Doordat wij groot inkopen profiteer je bovendien van scherpe prijzen.

Innovatieve concepten

Wij zijn de partner die meedenkt in jouw voordeel. Waar liggen kansen op het gebied van efficiënte inkoop, voorraadbeheer en logistieke uitlevering? Hoe kunnen we de milieu-impact van onze producten minimaliseren? Wij bieden diverse producten en diensten, waarmee jij het verschil maakt in de markt.
Zo beschikken wij over eigen onderzoekscentrum, The LCA Centre. Hier bepalen wij de milieu-impact van verpakkingen en disposables volgens de erkende LCA Methode. Deze kennis helpt ons bij de zoektocht naar alternatieve verpakkingen met een lagere milieu-impact. Ook wanneer je je wilt onderscheiden op productniveau denken wij graag met je mee. Onder de noemer WrappIDup ontwikkelen wij (custommade) productconcepten.

Blog & Nieuws