Terug naar Groothandel

Segment Schoonmaak­groothandel

  • Verpakkings­groothandel
  • Schoonmaak­groothandel
  • Technische groothandel
  • Shipchandlers

Schoonmaakgroothandel

Van der Windt Verpakking is voor schoonmaakgroothandels al jarenlang de vertrouwde leverancier van afvalzakken, hygiëneartikelen en schoonmaakbenodigdheden. Afnemers profiteren van een one-stop-shop en veel van onze artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Wij leveren afvalzakken in elke denkbare soort, maat en kleur. Daarnaast bieden wij een compleet assortiment hygiëneartikelen, zoals (werk)handschoenen, schoenovertrekken, schorten en baretten. Ook voor al je facilitaire producten, waaronder fooddisposables en koffiebekers, ben je bij ons aan het juiste adres. Naast een breed standaard assortiment artikelen, leveren wij diverse eigen lijnen, waaronder ComFort. ComFort is al meer dan twintig jaar de vertrouwde naam voor een compleet assortiment HACCP disposables en toebehoren.

Maatwerk behoort eveneens tot de mogelijkheden. Zo beschikken wij over eigen onderzoekscentrum, The LCA Centre. Hier bepalen wij de milieu-impact van verpakkingen en disposables volgens de erkende LCA Methode. Deze kennis helpt ons bij de zoektocht naar alternatieve producten met een lagere milieu-impact. Wij kunnen daarnaast ook de functionaliteit van een bepaalde verpakking of disposable onderzoeken. In het geval van afvalzakken bijvoorbeeld, kunnen wij onderzoeken of de sterkte toereikend is. Door de receptuur aan te passen kun je met minder materiaal een even sterke, of zelfs sterkere, afvalzak maken. Op deze manier kunnen wij tevens aan aanzienlijke kostenbesparing realiseren.

Blog & Nieuws