Terug naar Groothandel

Segment Technische groothandel

  • Verpakkings­groothandel
  • Schoonmaak­groothandel
  • Technische groothandel
  • Shipchandlers

Technische groothandel

Van der Windt Verpakking is al jarenlang de vertrouwde leverancier voor de technische groothandel. Onze producten zie je onder meer terug in de bouw en industrie. Zo leveren wij keetbenodigdheden, afvalzakken en een compleet assortiment food- en hygiënedisposables.

Ons assortiment bestaat onder andere uit disposable koffiebekers, een gevarieerd aanbod afvalzakken en beschermende kleding. Naast een compleet standaard assortiment, bieden wij diverse eigen lijnen, waaronder de ComFort HACCP disposables en de unieke Powersterko afvalzakken. Uniek vanwege de aangepaste receptuur, waardoor er minder materiaal nodig is, mét behoud van kwaliteit. Je profiteert hierdoor van scherpe prijzen.

Als exclusief distributeur van het merk Polyco® in de Benelux, bieden wij tevens een brede range specialistische handschoenen. De handschoenen zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen en segmenten. Zo leveren wij schoonmaakhandschoenen, chemisch bestendige handschoenen en industriële handschoenen voor meermalig gebruik.

Blog & Nieuws