Terug naar Groothandel

Segment Verpakkings­groothandel

  • Verpakkings­groothandel
  • Schoonmaak­groothandel
  • Technische groothandel
  • Shipchandlers

Verpakkingsgroothandel

Profiteer van één adres voor al jouw verpakkingsmaterialen, disposables en hygiëneartikelen. Je hebt bij ons keuze uit meer dan 40.000 artikelen. Van kartonnen bekers, draagtasjes en geschenkverpakkingen tot complete food- en hygiëneconcepten.

Veel standaardartikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Wij garanderen een hoge leveringsbetrouwbaarheid en denken desgewenst mee op het gebied van strategisch voorraadbeheer en efficiënte uitlevering. Naast een breed standaard assortiment leveren wij ook diverse eigen lijnen en custom-made oplossingen.

Wij staan onder andere bekend om onze oplossingen gericht op een verlaagde milieu-impact. Het merk Bright® is hier een mooi voorbeeld van. Maar ook aan creativiteit geen gebrek. Neem bijvoorbeeld onze bekende I’M a HOT-koffiebekers en Biodore® verpakkingen en disposables. Daarnaast zijn wij exclusief distributeur van diverse gerenommeerde merken. Zo zijn we in de Benelux de enige leverancier van de hoogwaardige handschoenen van het merk Polyco®. Wij bieden onderscheidende concepten voor de retail, waarmee je als groothandel het verschil maakt bij jouw afnemers.

Blog & Nieuws