Segment Horti

  • Potplanten­kweker
  • Kwekers snijbloemen
  • Kwekers kruiden
  • Weder­verkopers
  • Bloemen- en planten­groothandel
  • Importeur/ex­porteur van bloemen en planten
  • Stek- en veredelings­bedrijven

Horti

Van der Windt Verpakking is al meer dan 45 jaar dé specialist in verpakkingsoplossingen voor de bloemen- en plantenbranche. Wij leveren een compleet assortiment sierteelt verpakkingen, direct uit voorraad leverbaar. Ons assortiment bestaat onder andere uit bloemen- en plantenhoezen, folies, Deense dozen, displaydozen, plantentrays en geavanceerde verpakkingsmachines.

Assortiment

De verpakking is een onmisbare schakel in de sierteeltketen. Onze duurzame verpakkingsoplossingen garanderen de juiste weg van teler naar consument. Van efficiënte handling en bescherming tijdens transport tot behoud van houdbaarheid en optimale presentatie in de winkel. Wij adviseren je graag bij het samenstellen van een (kosten)efficiënt verpakkingsassortiment. Zowel standaard, als speciaal op maat gemaakt.

Efficiënt verpakkingsproces

Wij bieden verschillende verpakkingsoplossingen, als onderdeel van het (geautomatiseerde) verpakkingsproces. Hierbij kijken wij vooral naar concrete besparingsmogelijkheden, gericht op sneller en slimmer verpakken. Denk aan: minder handelingen, minder materiaalgebruik en ruimtebesparende verpakkingen.

Optimaal transport

Een goede verpakking is onmisbaar in het logistieke proces. Wij bieden verschillende verpakkingsoplossingen om bloemen- en potplanten optimaal te transporteren, zodat houdbaarheid en kwaliteit behouden blijven.

Opvallende presentatie

Als specialist in sierteelt verpakkingen weten wij wat consumenten beweegt. Kwaliteit is één van de belangrijkste verkoopargumenten, maar ook presentatie speelt een belangrijke rol. Wij vertalen actuele consumententrends naar onderscheidende verpakkingsoplossingen, zodat jouw marktaandeel groeit

Blog & Nieuws