Segment Industrie Non-Food

  • Maakindustrie
  • E-fulfilment
  • Logistieke dienstverlener
  • Diervoedings­industrie
  • Grafische industrie
  • Hout- en staalindustrie
  • Chemische industrie

Non-food Industrie Verpakkingen

De verpakking is een belangrijke schakel tussen producent en eindgebruiker. Van der Windt is voor bedrijven in de non-food industrie al jarenlang de vertrouwde verpakkingspartner. Waar liggen kansen op het gebied van efficiënte inkoop, voorraadbeheer en logistieke uitlevering? Hoe kun je je als bedrijf onderscheiden op productniveau? Wij adviseren je graag, bij het samenstellen van een (kosten)efficiënt verpakkingsassortiment.

Assortiment

Wij leveren een totaal assortiment (industriële) verpakkingen en verpakkingsmachines.Het aanbod bestaat onder andere uit LDPE en HDPE folies, transportverpakkingen, opvulmateriaal, (om)dozen en verzendverpakkingen. Daarnaast leveren wij aanvullende producten, zoals HACCP disposables en hygiëneproducten.

Kostenbesparende verpakkingsmachines

Onze oplossingen garanderen de meest efficiënte weg van producent naar consument. Naast de verpakking zelf, speelt ook de wijze van verpakken een belangrijke rol. Wij leveren een breed scala aan prestatieverhogende en kostenbesparende verpakkingsmachines. Onze machines zijn onmisbaar in ieder (industrieel) verpakkingsproces, waar hoge eisen worden gesteld aan snelheid, productiviteit en productbescherming.

Zowel de verpakkingen als de machines kunnen volledig door ons op maat worden samengesteld. Wij helpen bij het ontwikkelen van (maatwerk) verpakkingsconcepten, die waarde toevoegen in elke schakel van de keten. Van efficiënte verwerking en maximale bescherming tijdens transport tot een opvallende presentatie richting de consument. Met Van der Windt profiteer je van lagere kosten en meer rendement.

Just-in-time levering

Afnemers profiteren van een one-stop-shop concept en een uitstekende leveringsbetrouwbaarheid. Ruim 15.000 artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar en wij beschikken over eigen transport. Klanten profiteren van een just-in-time levering.

Focus op TCO

Wij geloven in de kracht van een ketenbrede benadering, als basis voor een efficiënte Total Cost of Ownership. Wij adviseren klanten op het gebied van efficiënte inkoop, opslag en logistiek. Daarnaast helpen wij bij het ontwikkelen van (maatwerk) verpakkingsconcepten, die waarde toevoegen in elke schakel van de keten. Van efficiënte verwerking en maximale bescherming tijdens transport tot een opvallende presentatie richting de consument. Wij garanderen de meest efficiënte weg van producent naar consument. Dit betekent: lagere kosten en meer winst. Met Van der Windt ben je onderaan de streep voordeliger uit.

Blog & Nieuws