Segment Industrie Food

  • Slachterij en vlees­verwerkende industrie
  • Visverwerkende industrie
  • Industriële bakkerij
  • Convenience & (Air)catering
  • Zuivelindustrie
  • FMCG bedrijf (food)
  • Drankindustrie
  • Voedings­middelen­industrie overig

Food Industrie Verpakkingen

Van der Windt Verpakking is voor veel bedrijven in de food industrie, al jarenlang de vertrouwde ketenpartner. De verpakking is een belangrijke schakel tussen producent en eindgebruiker. Van efficiënte verwerking en optimaal transport tot een opvallende presentatie richting de eindgebruiker. Wij adviseren je graag bij het samenstellen van een (kosten)efficiënt verpakkingsassortiment.

Assortiment

Wij leveren verpakkingen en disposables voor de meest uiteenlopende voedingsmiddelen en toepassingen. Van speciale verpakkingen voor productie en transport, zoals folies, vacuümzakken, etiketten en palletmaterialen tot klantspecifieke verpakkingen, als onderdeel van jouw marketingactiviteiten. Hierbij kun je denken aan klantspecifieke (bedrukte) topseal-, flowpack- en dieptrekfolies, schalen, hersluitbare zakken en bakken. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor al jouw hygiëneartikelen en HACCP producten.

Prestatieverhogende verpakkingsmachines

Naast verpakkingen leveren wij tevens hoogwaardige verpakkingsmachines voor diverse (industriële) toepassingen. Met onze prestatieverhogende machines profiteer je van een snelle en efficiënte handling. Ontdek hoe jij tijd kunt besparen. Bekijk ons actuele overzicht kostenbesparende verpakkingsmachines.

Voedselveiligheid

Iedereen die met voedsel werkt erkent het belang van voedselveilig werken. Een goede hygiëne op de werkvloer is essentieel en ook voor verpakkingen die in contact komen met voedsel, gelden specifieke eisen. Onze medewerkers kennen alle regels en richtlijnen waaraan verpakkingen moeten voldoen en zijn op de hoogte van de eisen bij certificering en (voedsel)veiligheid. Alle producten worden geleverd, voorzien van de benodigde certificaten, coderingen en veiligheidsbladen. Onze organisatie is BRC gecertificeerd

Kwaliteit

Voedselveiligheid is één van de voorwaarden voor kwaliteit, maar er is meer. Verpakkingen spelen een belangrijke rol bij het beschermen en conserveren van producten. Met de juiste verpakking verleng je de houdbaarheid van een versproduct. Als specialist in verpakkingsoplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie adviseren wij je graag de voordelen van een optimale verpakking.

Presentatie en promotie

Kwaliteit is één van de belangrijkste verkoopargumenten, maar ook presentatie en gebruiksgemak spelen een belangrijke rol. In ons eigen Grafimedia centre ontwerpen en ontwikkelen wij de mooiste verpakkingsdesigns, afgestemd op de actuele foodtrends. Wij helpen tevens bij het bepalen van een optimale schappresentatie. Daarnaast gaan wij voortdurend op zoek naar slimme verpakkingsconcepten, waarmee jouw verse producten nog beter uit de bus komen. Neem bijvoorbeeld onze folies met een speciale anti-condenswerking in combinatie met een laserperforatie.

Blog & Nieuws