Stonehouse Goes Green!

Nieuw bij Stonehouse: de Go Green. Dit is een serie composteerbare bekers met PLA-deksels die sinds november in alle filialen te vinden is. Het design van de Go Green bekers is ontwikkeld door de eigen designstudio van Van der Windt in Nederland.

De composteerbare koffiebekers zijn dubbelwandig en hebben een inhoud van 12 oz en een PLA deksel. Dankzij de barcode op de binnenverpakking verkoopt Stonehouse de bekers per verpakking van 25 stuks of per doos van 500. Ook de deksels zijn verpakt in kleinverpakkingen, deze worden verkocht in aantallen van 50 tot 1000 voor een hele doos.

Meer dan 300 disposable artikelen

De koffiebekers zijn de zoveelste toevoeging aan het assortiment composteerbare verpakkingen bij Van der Windt Ireland. Inmiddels kun je als klant kiezen uit meer dan 300 verschillende disposable artikelen. Naast de koffiebekers zijn er ook papieren tassen, rietjes, roerstaafjes, borden, schotels en nog veel meer. En wil je deze artikelen graag personaliseren met je eigen bedrijfslogo? Dan staat de eigen designstudio van Van der Windt voor je klaar om er een customized look aan mee te geven!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Van der Windt Packaging Ireland, via tel. +353 21 4305844 of mail info@vanderwindtpackaging.ie.

Geplaatst op

5 december 2018

Delen